top of page
PHOTO-2023-01-19-13-05-28.jpg

OVER ONS

''Uw partner in de Healthcare sector.''

MP Corporation is opgericht met het duidelijke doel om onze partners zoveel mogelijk te ontzorgen op het gebied van inkoop en consolidatie van al hun medische producten. Wij bieden binnen de Healthcare sector hoogwaardige producten, snelle leveringen en een bijzonder hoog service gehalte.​

Sinds onze oprichting hebben we een ervaren, goed opgeleid team met een sterke focus op het voldoen aan de behoeften van onze klanten, het aanbieden van kwalitatieve producten en diensten. We zijn een gevestigde naam in de branche en een dynamisch bedrijf met de mogelijkheid om ons aan te passen aan de veranderende behoeften van de markt en onze klanten. We wensen niet zomaar een leverancier van uw organisatie te zijn maar fungeren graag als partner. Wat u ook nodig heeft, wij zullen altijd ons uiterste best doen om dit zo snel mogelijk en voor een acceptabele prijs voor u te regelen .

MP Corporation heeft meer dan 20 jaar professionele ervaring in de gezondheidssector met uitgebreide ervaring in centrale inkoop, orderconsolidatie, transport via zowel lucht- als zeevracht en een klantenservice die altijd samen met u op zoek is naar de best passende oplossing.

Welkom bij MP Corporation, onderdeel van uw team.

bottom of page